top of page
Hääkuvia_004_edited_edited.jpg

Kaikki alkaa jostain

Tarinat ovat viehättäneet meitä aina aikojen alusta asti. Mikä hienointa, jokainen meistä on osa useampia tarinoita elämän aikana. Mikä tekee tarinoista mieleenpainuvia? Hauska tarinaa jaksaa naurattaa yhä uudelleen ja uudelleen, kun taas elämää suuremmat sankarit jättävät jälkensä mieleemme ja sydämiimme. Toisinaan vuosisadan rakkaustarina on se, mitä kaipaamme, ja hyvä tarina voi myös yllättää silloin, kun sitä vähiten odottaa. Lue alta meidän tarinamme, mistä Kolme Korppia sai alkunsa.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mistä meidän tarinamme alkoi

Olemme kaksi luovaa ja taiteellista sielua, joista toisen polku johti vuosia takaperin Taideteolliseen korkeakouluun, siinä missä toinen haki vauhtia työelämään Kauppakorkeakoulusta. Molemmat olivat vahvasti suuntautuneen digipalveluiden maailmaan ja  päätyivät sattuman kautta samaan työpaikkaan sosiaalisen median ensimmäiseen aaltoon. Ensin meitä yhdisti työ, sitten maastopyöräily, rakkaus ja lopulta rakkaus työn tekemiseen yhdessä.

 

Sitten alkuvuosien olemme ehtineet oppia lisää ja kerätä kokemusta erilaisisten työtehtävien ja projektien kautta muun muassa graafisen suunnittelun, teollisen muotoilun, brändäyksen, sisältömarkkinoinnin, nettisivusuunnittelun, verkkokaupan, hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan, sosiaalisen median, strategisen suunnittelun, projektijohtamisen ja konsultoinnin saralla. Monialaisuudesta on hyötyä, kun ratkomme luovia haasteita tai luomme jotakin kokonaan uutta.

Kolmeksi Korpiksi kutsumme itseämme, koska taustajoukoissamme on kolmas meille tärkeä henkilö. Vaikka Kolmas Korppimme vasta kokeilee siipiään, hän inspiroi meitä päivittäin ja innostaa katsomaan maailmaan ennakkoluulottomasti ja aina uteliain silmin.

Millainen on sinun tarinasi?

Kun kaipaat tarinaasi tvistiä, selkeyttä tai uutta näkökulmaa, ota meihin yhteyttä. Autamme löytämään tarinallesi oikeat kuvat ja sanat.

044 3373437

bottom of page